Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Τρόποι Πληρωμής

Διαθέσιμοι Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Χρεωστικής ή Πιστωτικής Κάρτας.

Σε περίπτωση που επιλέξετε σαν τρόπο πληρωμής μέσω χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, θα μεταβείτε μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο ασφαλές περιβάλλον της Τράπεζας Πειραιώς, ώστε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία της πληρωμής της παραγγελίας σας. Εφόσον επιλέξετε να ολοκληρωθεί η πληρωμή της παραγγελίας σας μέσω πιστωτικής κάρτας, μπορείτε να επωφεληθείτε από τις άτοκες δόσεις (έως 6) που έχουμε εξασφαλίσει για εσάς (οι άτοκες δόσεις δεν υποστηρίζονται μέσω των χρεωστικών καρτών). Στην περίπτωση που η συναλλαγή δεν εγκριθεί από την τράπεζά σας, λόγω π.χ. μη επαρκούς υπολοίπου, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ακυρώσει την παραγγελία σας.

Με Αντικαταβολή

Στην περίπτωση που ο πελάτης επιλέξει σαν τρόπο πληρωμής της παραγγελίας του τη μέθοδο της αντικαταβολής, η πληρωμή της αξίας της παραγγελίας πραγματοποιείται τη στιγμή παραλαβής της. Δεν επιβαρύνεστε με επιπλέον κόστος της υπηρεσίας, όπως αυτό αναφέρεται πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας αλλά και των μεταφορικών εξόδων. Η υπηρεσία της αντικαταβολής δεν παρέχεται σαν επιλογή για παραγγελίες αξίας 200,00€ και άνω, αλλά ούτε και για αγορές που πραγματοποιούνται εκτός Ελλάδος (π.χ. Κύπρος). 

Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό:

Μπορείτε να προχωρήσετε στην πληρωμή της αξίας της παραγγελίας σας μέσω κατάθεσης στους τραπεζικούς λογαριασμούς της εταιρείας μας. Τα στοιχεία των τραπεζικών μας λογαριασμών αναφέρονται παρακάτω:

Ονοματεπώνυμο Δικαιούχου: Δήμητρα Π. Κυριακοπούλου

  • Τράπεζα Πειραιώς Αριθμός Λογαριασμού:  6916142959093 IBAN: GR7401719160006916142959093
  • Τράπεζα Eurobank Αριθμός Λογαριασμού: 00260349810200406896 IBAN: GR8302603490000810200406896.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, καλείστε να αναφέρετε στην αιτιολογία τον αριθμό της παραγγελίας σας και το Ονοματεπώνυμό σας. Τέλος, θα πρέπει το αποδεικτικό κατάθεσης μέσω email στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info{@}exbrands.gr. Παρατήρηση: Σε περίπτωση εμβάσματος από διαφορετική τράπεζα, η χρέωση των όποιων εξόδων προκύψουν επιβαρύνουν αποκλειστικά τον καταθέτη.

Πληρωμή και Παραλαβή από το Γραφείο μας

Στην περίπτωση που επιθυμείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το φυσικό μας κατάστημα, μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή εκείνη την στιγμή (είτε με μετρητά, είτε μέσω χρεωστικής / πιστωτικής κάρτας). Η μέθοδος αυτή προσφέρεται αποκλειστικά στους πελάτες που βρίσκονται εντός Αττικής.

Για οποιαδήποτε επιπρόσθετη διευκρίνιση ή απορία παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και κάποιος από την ομάδα μας, θα σας λύσει όλες σας τις απορίες.