Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Ποιοί είμαστε

Ειδικότερα στοιχεία – πληροφορίες ηλεκτρονικού καταστήματος www.exbrands.gr

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.exbrands.gr είναι το "αδερφάκι" που θα αντικαταστήσει σταδιακά το www.time4eshopping.gr, λόγω περιορισμού των παρεχόμενων δυνατοτήτων του δεύτερου.

Ανήκει στην ατομική επιχείρηση με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΑ Π. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ» και με διακριτικό τίτλο «DK trade and services».
Δραστηριότητα της εταιρείας: Εμπορική
Έτος έναρξης: 2013
ΑΦΜ 137511578, ΔΟΥ Καλλιθέας
Δ/νση έδρας της εταιρείας: Λεωφ. Ελευθερίου Βενιζέλου 79 (2ος όροφος), 17671
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 134392409000
Email επικοινωνίας: info@exbrands.gr
Τηλ. Παραγγελιών - Εξυπηρέτησης Πελατών: + 30 2114061003

Η φιλοσοφία μας από την ιδέα δημιουργίας του, την υλοποίησή του, αλλά και καθ' όλη τη διάρκεια της λειτουργίας του είναι η δυνατότητα προσφοράς ποιοτικών προϊόντων στις καλύτερες δυνατές τιμές. Για το λόγο αυτό, νέες συλλογές, νέα προϊόντα και αφαιρέσεις αντίστοιχα, μπορούν να υπάρξουν κατά διαστήματα. Στόχος μας; Η ικανοποίηση του πελάτη (δική σας) και η υποστήριξη σε όποιο θέμα μπορεί να σας απασχολεί, ακόμα και μετά την πώληση.

Επιλέγουμε, (εφόσον είναι αποδεκτό και από εσάς), τη διατήρηση μιας προσωπικής επαφής μαζί σας, για λόγους όπως είναι η πρόσκληση στον χώρο μας όταν υπάρχουν εκδηλώσεις, νέες παραλαβές, bazaar, μέσω της ενημέρωσής σας με email και των λογαριασμών μας στα social media και φυσικά η αποστολή κουπονιών, δωροεπιταγών και αποκλειστικών προσφορών που προσφέρουμε σε όλους εσάς που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας.

Μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα (e-shop) δίνουμε τη δυνατότητα τόσο στους πελάτες μας όσο και σε όλους τους χρήστες του internet να ενημερωθούν άμεσα για τα προϊόντα που προσφέρει η εταιρεία μας, καθώς και να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους ηλεκτρονικά.

Ο επισκέπτης / χρήστης / πελάτης, οφείλει να διαβάσει προσεκτικά και παρακαλείται να ελέγχει το περιεχόμενο των όρων χρήσης για ενδεχόμενες αλλαγές τους, πριν από τη χρήση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου καθώς η χρήση αυτών σημαίνει την ανεπιφύλακτη, εκ μέρους του επισκέπτη / χρήση αποδοχή των όρων αυτών.
Στην περίπτωση που δεν τους αποδέχεται ή δεν συμφωνεί, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ιστοσελίδας μας.

Καλώς ήρθατε!